Nieuwbouw

Wij van bouwbedrijf Iden bouwen individueel, waarbij iedere woning uniek in zijn soort is. In een persoonlijk gesprek legt u uw plannen en wensen voor.
U krijgt goede voorlichting op het gebied van technische- en bouwkundige mogelijkheden en materialen zodat u uw keuzes voldoende kunt afwegen.
Heeft een architect uw wensen en plannen uitgewerkt dan wordt dit met u doorgesproken. Hebt u zelf nog geen ideeën, dan kunnen wij van bouwbedrijf Iden u diverse mogelijkheden bieden en kunnen uw wensen omgezet worden in een schetsontwerp met bijpassende offerte.
Bouwbedrijf Iden kan u van ontwerpfase tot de oplevering begeleiden, wat u een hoop geregel en zorgen uit handen neemt en u altijd het overzicht houdt.
Bouwbedrijf Iden werkt al jaren met vaste onderaannemers omdat een goede relatie en korte lijnen voor overleg voor ons erg belangrijk is voor een goed verloop van uw bouwplan.
Wij bouwen alle mogelijke woningtypen. Daarbij werken wij volgens traditionele bouwmethoden of desgewenst volgens moderne systeembouwmethoden.
Uw woning en zal na oplevering een eigen identiteit en degelijkheid uitstralen!

"Uw plan is onze uitdaging"