Bouwbedrijf Iden

Teams waarop je kunt bouwen

Ons bouwbedrijf bestaat al ruim 35 jaar. Freek is in 1985 begonnen als dorpsaannemer voor particulieren en bedrijven. Inmiddels weten ook mensen van buitenaf ons te vinden. We rijden de hele provincie Groningen af om bouwwensen, van nieuwbouw tot verbouw en van onderhoud tot aardbevingsschade herstellen, te realiseren.

Teams waarop je kunt bouwen

Het team van Bouwbedrijf Iden staat voor vakmanschap en kwaliteit. We denken in oplossingen en zetten graag een stap extra voor een optimaal resultaat. Bij ons hoef jij nergens naar om te kijken.

Verduurzamen van ons bedrijf

Werkvoorbereiding, projectleider en calculatie

Onze motor

Een bouwproces, groot of klein, vraagt om een goede voorbereiding en controle van de voortgang. Onze planners zorgen ervoor dat alles van begin tot eind tot in de puntjes wordt geregeld, van offerte tot de uitvoering. Zij onderhouden de contacten met de architect, de installateur, de schilder, de tegelzetter en andere bedrijven die bij jouw project zijn betrokken. Wim en Freek zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen het bedrijf.

Administratie

Onze kantoorkanjers

Dat zijn Ida en Denise. Zij bemannen de receptie, beheren de agenda, verzorgen de facturatie en zorgen voor de kantoor- en de koffievoorraad. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de marketing van ons bouwbedrijf.

Bouwteam

Onze vakmannen

Of het nu gaat om een nieuwbouw-, verbouw- of onderhoudsproject, voor dit team is niets te gek. Met oog voor detail en kennis van materialen zijn jouw bouwwensen bij deze vakmannen in goede handen. Ze draaien hun hand nergens voor om.

De Werkplaats

Onze houtartiesten

Onze ‘timmerfabriek’ inclusief spuiterij is het hart van ons aannemersbedrijf en wordt bestierd door Dick en Wout. Een gouden duo. Zij zorgen ervoor dat onder meer kozijnen, trappen en sierlijsten tijdig klaarliggen voor het bouwteam. Maar ook derden kunnen bij deze vakmannen terecht.

Heb jij ook een speciaal project?

Bij bouwbedrijf Iden krijgt jouw speciale project alle aandacht die het verdient.