Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een allround timmerman.

Heb jij  ruime ervaring als timmerman in allerlei soorten timmerwerk en ben je op zoek naar een nieuwe werkplek waar jij jezelf nog verder kunt ontwikkelen? Dan hebben wij de baan voor jou als allround timmerman.

Samen met een team vaklieden werk je aan de meest uiteenlopende projecten. Het kan gaan om utiliteitsbouw, renovatie, verbouw, nieuwbouw, aardbevingschade herstel en onderhoudswerkzaamheden. Ook kan jij prima zelfstandig werken aan een project en heb je hier ruime ervaringen mee. Jij bezit over een opleiding in de bouw en gaat uitdagingen niet uit de weg. Ook ben jij in bezit van een B-rijbewijs. Een aanhangerrijbewijs is gewenst maar geen pre.

 

Wie we zijn

Wij zijn een bouwbedrijf gevestigd in Noordbroek (provincie Groningen) sinds 1985. Wij zijn vooral werkzaam in het noorden van het land op gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en aardbevingschade herstel. In Noordbroek beschikken wij over een eigen timmerwerkplaats met verfspuiterij, kantoor en opslagruimte. Onze werkplaats is uitgerust met unieke machines die dagelijks ramen, deuren, kozijnen en trappen op maat maken. Kwaliteit en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel en onze medewerkers zijn dan ook echt vakmensen.

 

Wat wij bieden

·         Fulltime baan als allround timmerman voor langere tijd. 

·         Werken in een prettige werkomgeving met leuke collega’s.

·         Salaris gebaseerd op jouw ervaring en opleidingsachtergrond conform bouw cao.

Dus heb jij zin om als allround timmerman zowel zelfstandig als in een leuk team verder te bouwen? Solliciteer dan nu!

Administratie@bouwbedrijfiden.nl

Heb je vragen of wil je meer weten, bel dan gerust : 0598-453148