Van 9 tm. 18 juni 2017 gaat Freerk Iden op bouwreis

15 mei 2017 - Freerk Iden, absoluut geen avonturier, maar wel iemand die zich graag inzet voor het goede doel, lijkt deze reis een indrukwekkende ervaring. Hij realiseert zich dat hulp een druppel op een gloeiende plaat is, maar de uitdaging ligt in het rechtstreeks kunnen helpen aan een project.
Eén van de leveranciers van bouwbedrijf Iden organiseert al 15 jaar bouwreizen in samenwerking met Habitat for Humanity. Dit jaar gaat de reis naar Jogjakarta (Indonesië).
Huisvesting is hier continu een uitdaging voor de bevolking, de tsunami in 2004, een aardbeving anderhalf jaar later en overstromingen weer een jaar later zorgen voor nog grotere problemen.

Meebouwen is van levensbelang

Naast eigen financiële middelen dienen deelnemers ook voor een sponsorbedrag te zorgen, dit bedrag komt rechtstreeks ten goede aan het project.

Wilt u Freerk Iden  ondersteunen in dit unieke project??
Ga dan naar de website van sponsor mijn bouwreis: en ga op de profielpagina van Freerk Iden (klik op de naam) naar de pagina “sponsor mijn bouwreis”.
Indien u niet telebankiert, maar toch een bijdrage wilt doen: stuur ons een mail.

**Op zaterdag 22 april neemt bouwbedrijf Iden deel aan de Zwerfvuilactie in de gemeente Menterwolde. Buren, familie, relaties enz. helpen mee en worden gesponsord. Dit sponsorbedrag zal dit jaar ten goede komen aan bovenstaand project.
(lees ook www.menterwolde.info >nieuws>Noordbroek)