Laatste nieuws

Het is druk in de bouw, erg druk. Dat hebt u vast ook gehoord en/of gelezen

Met ons huidige personeelsbestand en reeds aangenomen en lopende opdrachten kunnen wij momenteel niet voorzien in uw bouwwens op korte termijn. Mogelijk weer ruimte medio (2023).

Leveren van kwaliteit en vakmanschap staan bij ons en onze onderaannemers hoog in het vaandel en op dit niveau willen wij ook blijven functioneren.

Om opdrachtgevers de persoonlijke aandacht te kunnen blijven geven hebben wij moeten besluiten om een tijdelijke offerte- en opdrachtenstop in te lassen.

Graanopslag bij familie Brinkman Zijlker in Noordbroek in gebruik

Eerder dit jaar hebben wij in samenwerking met Jansen & Heuning een nieuwe graanopslag gebouwd voor de familie Brinkman Zijlker in Noordbroek.

In de nieuwe graanopslag kan ca. 700 ton graan bewaard worden. en is maar liefst 8 bij 36 meter. Ook is de graanopslag voorzien van ondergrondse beluchting die ze vrijwel direct kunnen gebruiken bij de nieuwe oogst.  Dit omdat de ondergrondse kanalen er dwars in liggen.

Wilt u nog meer weten over dit project bekijk dan even dit artikel via deze link :

Nieuwe kantine

De kantine van bouwbedrijf Iden, daterend uit 1996, was zo langzamerhand wel aan een upgrading toe, bovendien was er wel  behoefte aan meer ruimte.
 
Afgelopen winter is de kantine grondig verbouwd: vloer en wanden naar hedendaagse eisen geïsoleerd, vloerverwarming aangebracht, nieuwe keuken en toiletten zijn gerealiseerd.
Half maart was de kantine kant en klaar, helaas kunnen we er met elkaar nog niet van genieten.
I.v.m. het in achtnemen van de corona-regels pauzeren we met maximaal 4 personen tegelijk.
 
 

Pagina's