Laatste nieuws

Bouwbedrijf Iden zoekt jou!

(Ervaren) werkvoorbereider Vacature - M/V - fulltime

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf in Noord-Groningen waar je als Werkvoorbereider jouw vaardigheden volop kunt benutten in voornamelijk de particuliere nieuwbouw en verbouwprojecten? Waar geen enkele dag hetzelfde is? Waar kwaliteit hoog in het vaandel staat  en geen uitdaging te groot? Kom dan langs bij ons in Noordbroek!

 

Wat je gaat doen?

Het is druk in de bouw, erg druk. Dat hebt u vast ook gehoord en/of gelezen

Met ons huidige personeelsbestand en reeds aangenomen en lopende opdrachten kunnen wij momenteel niet voorzien in uw bouwwens op korte termijn. Mogelijk weer ruimte medio (2023).

Leveren van kwaliteit en vakmanschap staan bij ons en onze onderaannemers hoog in het vaandel en op dit niveau willen wij ook blijven functioneren.

Om opdrachtgevers de persoonlijke aandacht te kunnen blijven geven hebben wij moeten besluiten om een tijdelijke offerte- en opdrachtenstop in te lassen.

Graanopslag bij familie Brinkman Zijlker in Noordbroek in gebruik

Eerder dit jaar hebben wij in samenwerking met Jansen & Heuning een nieuwe graanopslag gebouwd voor de familie Brinkman Zijlker in Noordbroek.

In de nieuwe graanopslag kan ca. 700 ton graan bewaard worden. en is maar liefst 8 bij 36 meter. Ook is de graanopslag voorzien van ondergrondse beluchting die ze vrijwel direct kunnen gebruiken bij de nieuwe oogst.  Dit omdat de ondergrondse kanalen er dwars in liggen.

Wilt u nog meer weten over dit project bekijk dan even dit artikel via deze link :

Pagina's