Laatste nieuws

Graanopslag bij familie Brinkman Zijlker in Noordbroek in gebruik

Eerder dit jaar hebben wij in samenwerking met Jansen & Heuning een nieuwe graanopslag gebouwd voor de familie Brinkman Zijlker in Noordbroek.

In de nieuwe graanopslag kan ca. 700 ton graan bewaard worden. en is maar liefst 8 bij 36 meter. Ook is de graanopslag voorzien van ondergrondse beluchting die ze vrijwel direct kunnen gebruiken bij de nieuwe oogst.  Dit omdat de ondergrondse kanalen er dwars in liggen.

Wilt u nog meer weten over dit project bekijk dan even dit artikel via deze link :

Nieuwe kantine

De kantine van bouwbedrijf Iden, daterend uit 1996, was zo langzamerhand wel aan een upgrading toe, bovendien was er wel  behoefte aan meer ruimte.
 
Afgelopen winter is de kantine grondig verbouwd: vloer en wanden naar hedendaagse eisen geïsoleerd, vloerverwarming aangebracht, nieuwe keuken en toiletten zijn gerealiseerd.
Half maart was de kantine kant en klaar, helaas kunnen we er met elkaar nog niet van genieten.
I.v.m. het in achtnemen van de corona-regels pauzeren we met maximaal 4 personen tegelijk.
 
 

Met het oog op de toekomst

Dit jaar bestaat bouwbedrijf Iden 35 jaar , dat is al een hele tijd. Maar het voelt zich nog jong en vitaal en is klaar voor de toekomst.

Daarom is per 1 januari 2020 de jongst telg van de familie Iden in dienst getreden. Wim heeft veel ervaring opgedaan als stagiair, timmerman en assistent-uitvoerder bij een groot landelijk bouwbedrijf. Zo werkte hij o.a. mee aan diverse projecten in de stad Groningen zoals “the Student Hotel”, Leyhoeve, woningbouw Ebbingekwartier en voormalig hotel Hofman in de binnenstad.

Pagina's