Laatste nieuws

Nieuwe kantine

De kantine van bouwbedrijf Iden, daterend uit 1996, was zo langzamerhand wel aan een upgrading toe, bovendien was er wel  behoefte aan meer ruimte.
 
Afgelopen winter is de kantine grondig verbouwd: vloer en wanden naar hedendaagse eisen geïsoleerd, vloerverwarming aangebracht, nieuwe keuken en toiletten zijn gerealiseerd.
Half maart was de kantine kant en klaar, helaas kunnen we er met elkaar nog niet van genieten.
I.v.m. het in achtnemen van de corona-regels pauzeren we met maximaal 4 personen tegelijk.
 
 

Met het oog op de toekomst

Dit jaar bestaat bouwbedrijf Iden 35 jaar , dat is al een hele tijd. Maar het voelt zich nog jong en vitaal en is klaar voor de toekomst.

Daarom is per 1 januari 2020 de jongst telg van de familie Iden in dienst getreden. Wim heeft veel ervaring opgedaan als stagiair, timmerman en assistent-uitvoerder bij een groot landelijk bouwbedrijf. Zo werkte hij o.a. mee aan diverse projecten in de stad Groningen zoals “the Student Hotel”, Leyhoeve, woningbouw Ebbingekwartier en voormalig hotel Hofman in de binnenstad.

Van 9 tm. 18 juni 2017 gaat Freerk Iden op bouwreis

15 mei 2017 - Freerk Iden, absoluut geen avonturier, maar wel iemand die zich graag inzet voor het goede doel, lijkt deze reis een indrukwekkende ervaring. Hij realiseert zich dat hulp een druppel op een gloeiende plaat is, maar de uitdaging ligt in het rechtstreeks kunnen helpen aan een project.
Eén van de leveranciers van bouwbedrijf Iden organiseert al 15 jaar bouwreizen in samenwerking met Habitat for Humanity. Dit jaar gaat de reis naar Jogjakarta (Indonesië).
Huisvesting is hier continu een uitdaging voor de bevolking, de tsunami in 2004, een aardbeving anderhalf jaar later en overstromingen weer een jaar later zorgen voor nog grotere problemen.

Let op!!

Onze naam is op Werkspot.nl misbruikt door RJ Totaalservice uit Den Haag
9 januari 2017 - Opdrachtgevers denken met ons in zee te gaan, maar krijgen via RJ Totaalservice een opdrachtbevestiging inclusief een factuur voor betaling van de helft van de aanneemsom, betaal niet. U als opdrachtgever bent uw geld kwijt aan RJ Totaalservice. Wij hebben op geen enkele wijze connecties met dit bedrijf.
Onze naam inmiddels van hun site verwijderd, hiervoor heeft Werkspot.nl haar volledige medewerking aan verleend.

Gemeentelijke zwerfvuilactie 2016

13 mei 2016 - Zaterdag 9 april 2016 ging ook bouwbedrijf Iden in Noordbroek op pad om hun dorp en omgeving weer  zoveel mogelijk zwerfvuilvrij te maken. Met  11 buurtgenoten, familie en vrienden werd om 09.00 uur gestart. De Slochterweg, een gedeelte van de Sappemeersterweg, de Scheemderstraat en de op- en afritten van de N33 werden ontdaan van blikjes, plastic flesje, papier, plastic bakjes, schoenen en stukken plastic.

Dorpshuis “de Pompel”

21 december 2015 - Mei 2014: Bouwbedrijf Iden is begonnen met de verbouw van dorpshuis “de Pompel” in Overschild  in opdracht van Actiecomité de Pompel.
Het gebouw, ooit school, dorpshuis en sportzaal, wordt geheel verbouwd tot dorpshuis en sportzaal.
Na de oplevering, medio september, zal het dorpshuis beschikken over diverse vergaderzalen, een gemeenschapsruimte en een jeugdsoos.

Pagina's